ΑΡΗΣ BC

Άρης: Δύο κρούσματα ανακοίνωσε η ΚΑΕ – Άπαντες τίθενται σε καραντίνα

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως διαγνώστηκαν δύο κρούσματα κορωοοϊού σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος την Πέμπτη (12/11).

Άρης: Δύο κρούσματα ανακοίνωσε η ΚΑΕ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη (12/11) η ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι δύο μέλη της έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό, μετά από σχετικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα σήμερα.

Μάλιστα ο Άρης ενημερώνει πως άπαντες στην ομάδα τίθενται σε καραντίνα και πως διακόπτονται οι προπονήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/11) διαγνώστηκαν δυο κρούσματα COVID-19 σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Η ομάδα μας ακολουθεί πιστά όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γ.Γ.Α. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με γνώμονα την υγεία όλων.

Οι προπονήσεις της ομάδας διακόπτονται και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος τίθενται σε καραντίνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση των μελών του αγωνιστικού τμήματος και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Εντός των ημερών όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ COVID-19».

Θυμίζουμε ότι τόσο η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό όσο και αυτή με το Λαύριο αναβλήθηκαν, συνεπώς δεν υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις για την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη.

Exit mobile version