ΑΡΗΣ BC

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς Ντεκόζι

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από την οκταήμερη άδεια που είχε δοθεί στους παίκτες, με την ομάδα του Καμπερίδη να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Περιστέρι.  Όπως ενημέρωσε ο Άρης από την προπόνηση απουσίασε ο Κουίντον Ντεκόζι, ο οποίος εδώ και μέρες έχει τεθεί εκτός ομάδας και δεν θα...

Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από την οκταήμερη άδεια που είχε δοθεί στους παίκτες, με την ομάδα του Καμπερίδη να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Περιστέρι. 

Όπως ενημέρωσε ο Άρης από την προπόνηση απουσίασε ο Κουίντον Ντεκόζι, ο οποίος εδώ και μέρες έχει τεθεί εκτός ομάδας και δεν θα συνεχίσει να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η οκταήμερη άδεια, που δόθηκε στους παίκτες του ΑΡΗ έληξε χθες (18/04) και από σήμερα (19/04) επέστρεψαν στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» και οι ρυθμοί θα ανέβουν σταδιακά. Απών ήταν ο Κουίντον Ντεκόζι, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας και δεν θα αγωνιστεί ξανά μ’ αυτή μέχρι την ολοκλήρωση των φετινών της υποχρεώσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (20/04), με μια προπόνηση».

Exit mobile version