ΑΡΗΣ BC

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη (18/2), ωστόσο με αρκετά προβλήματα και απουσίες.  Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού. Ο Σλαφτσάκης έχει υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Αδικαιολόγητα απών ήταν ο Κεν...

Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη (18/2), ωστόσο με αρκετά προβλήματα και απουσίες. 

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού.

Ο Σλαφτσάκης έχει υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Αδικαιολόγητα απών ήταν ο Κεν Μπράουν, ο οποίος ναι μεν έχει ενημερώσει ότι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως το κλίμα για το πρόσωπο του δεν είναι θετικό.

Αναλυτικά ο Άρης αναφέρει:

Με πολλές απουσίες επέστρεψε (18/02) σήμερα στις προπονήσεις η ομάδα του ΑΡΗ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και ο Milan Milosevic στην αντίστοιχη της Βοσνίας, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς πηχεοκαρπικής στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ο Δημήτρης Φλιώνης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα κάνει θεραπείες, εξαιτίας του προβλήματος στο δεξιό αστράγαλο. Μόνος του γυμνάζεται και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Ken Brown. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (19/02) μια φορά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version