ΑΡΗΣ BC

Άρης: Η εμψυχωτική ομιλία του Παπαγεωργίου στους παίκτες

«Ενέσεις» ηθικού από τον Παπαγεωργίου στους παίκτες του Άρη ενόψει Πανιωνίου, στην προπόνηση του Σαββάτου

Άρης: Η εμψυχωτική ομιλία του Παπαγεωργίου στους παίκτες
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης δίνει ένα οριακό παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή (8/12, 17:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Χάρης Παπαγεωργίου θέλοντας να καταδείξει τη σημασία της αναμέτρησης στους παίκτες, βρέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (7/12) και τους μίλησε.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του «Αυτοκράτορα» εξήγησε πόσο ο Άρης έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση και να πάρει «ανάσα».

Μάλιστα η χαρακτηριστική ατάκα του Παπαγεωργίου ήταν:  «….όποιος περνάει τη γραμμή του γηπέδου, πρέπει να είναι αποφασισμένος να καταθέσει ψυχή στο παρκέ».

Πλέον το «μπαλάκι» περνάει στους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου προκειμένου να πάρουν μια νίκη που θα τους βάλει σε διαφορετική τροχιά για τη διεκδίκηση της παραμονής  τους.

Το ευχάριστο είναι οτι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς τόσο ο Διαμαντής Σλαφτσάκης όσο και ο Κώστας Βλάσιος θα αγωνιστούν κανονικά. Ο Μαρκόπουλος τέλος να πουύμε οτι σε αυτό το ματς περιμένει σαφώς περισσότερα από τους Κεν Μπράουν και Τόρλιν Φιτζπάτρικ καθώς έχουν πλέον προσαρμοστεί περισσότερο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version