ΑΡΗΣ BC

Άρης: Η Λίλα έφερε άνοδο στις πωλήσεις! (pic)

Έτσι κι αλλιώς η φανέλα της αυτοκρατορίας που έχουν βγάλει προς πώληση εδώ και λίγο καιρό ΚΑΕ Άρης και ο ΑΣ Άρης, παρουσιάζει τεράστια ζήτηση. Ήρθε και η γλυκύτατη Λίλα Κουντουριώτη να… απογειώσει τις πωλήσεις! Με αφορμή το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, συμπαθής παρουσιάστρια της Nova, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και προμηθεύτηκε την θρυλική φανέλα με το...

Έτσι κι αλλιώς η φανέλα της αυτοκρατορίας που έχουν βγάλει προς πώληση εδώ και λίγο καιρό ΚΑΕ Άρης και ο ΑΣ Άρης, παρουσιάζει τεράστια ζήτηση.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτσι κι αλλιώς η φανέλα της αυτοκρατορίας που έχουν βγάλει προς πώληση εδώ και λίγο καιρό ΚΑΕ Άρης και ο ΑΣ Άρης, παρουσιάζει τεράστια ζήτηση.

Ήρθε και η γλυκύτατη Λίλα Κουντουριώτη να… απογειώσει τις πωλήσεις! Με αφορμή το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, συμπαθής παρουσιάστρια της Nova, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και προμηθεύτηκε την θρυλική φανέλα με το Νο6 που φόραγε ο Νίκος Γκάλης.

Τόσο η Λίλα Κουντουριώτη όσο και ο ΑΣ Άρης προχώρησαν σε ανάλογες αναρτήσεις και όπως καταλαβαίνετε το θέμα πήρε… φωτιά! Χιλιάδες τα λάικ και τα αποθεωτικά σχόλια από κάτω με τη ζήτηση των εμφανίσεων που φορούσε τη σεζόν 87-88 (του πρώτου Final Four στη Γάνδη) να παρουσιάζει κατακόρυφη άνοδο!

Σχόλια τα οποία έγιναν από οπαδούς όλων των ομάδων, ασχέτως αν η Λίλα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους οπαδούς του Άρη. Έτσι όπως έγινε γνωστό υπήρξε νέο «κύμα» πωλήσεων της φανέλας και το σίγουρο είναι ότι και οι νέες παρτίδες θα εξαντληθούν.

Άρης: Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις από τον Ερασιτέχνη και την κα Κουντουριώτη

Αλ. Κωτάκης: H φανέλα του Αυτοκράτορα Άρη πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι

Exit mobile version