ΑΡΗΣ BC

Άρης: Καμία επιστολή από Μιλόσεβιτς στην ΚΑΕ – Σε επαφές μαζί του για τις οφειλές

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την ΚΑΕ Άρης δημοσίευμα που ήθελε τον Μιλόσεβιτς να έχει στείλει επιστολή σχετικά με οφειλόμενα προς εκείνον.
Άρης: Καμία επιστολή από Μιλόσεβιτς στην ΚΑΕ –  Σε επαφές μαζί του για τις οφειλές

Σε επαφές με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του από την ΚΑΕ Άρης.

Μάλιστα οι «κίτρινοι» είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και πως και αυτό το θέμα θα ρυθμιστεί λίαν συντόμως.

Έτσι διαψεύδεται αναφορά του Τύπου ότι από μεριάς του Βόσνιου φόργουορντ έχει σταλεί έγγραφο σε μορφή… τελεσίγραφου προς τους Θεσσαλονικείς, καθώς κανένα έγγραφο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά τη θητεία του στον «Αυτοκράτορα», αλλά και σε αυτές σε ΑΕΚ, Προμηθέα και Λαύριο ο Μιλόσεβιτς αγωνίζεται πλέον στο Κατάρ.

Στο μεταξύ αρειανοί προσφέρουν διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Καμία επιστολή από Μιλόσεβιτς στην ΚΑΕ – Σε επαφές μαζί του για τις οφειλές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.