ΑΡΗΣ BC

Άρης: Κοντά και σε δεύτερο «sold-out» στο «Nick Galis Hall»!

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται κοντά σε ένα δεύτερο «sold-out» όσον αφορά τα εισιτήρια οικονομικής στήριξης από τους οπαδούς!

Άρης: Έτοιμος για τρίτος sold out στο Nick Galis Hall!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εντυπωσιακή είναι η στήριξη των οπαδών του Άρη στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνει ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται κοντά σε ένα δεύτερο «sold-out» όσον αφορά τα εισιτήρια οικονομικής στήριξης!

Πριν από λίγες μέρες οι οπαδοί της ομάδας είχαν «εξαφανίσει» τα πρώτα 5.200 (όση δηλαδή η χωρητικότητα του «Nick Galis Hall») και τώρα ετοιμάζονται να αγγίξουν και δεύτερο «sold-out»!

Θυμίζουμε οτι όσοι θέλουν να βοηθήσει μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια των 5 και 10 ευρώ από την πλατφόρμα της VΙVA στο λινκ αυτό.

Ολα αυτά την ώρα που η πρώτη παρτίδα της ρετρό φανέλας του «Αυτοκράτορα» ξεπούλησε ήδη, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην δεύτερη παρτίδα.

Μάλιστα στη δεύτερη αυτή παρτίδα δεν διατίθεται μόνο το «Νο 6» την οποία φορούσε ο Νίκος Γκάλης, αλλά και τα υπόλοιπα που φορούσαν τότε οι παίκτες του Άρη, δηλαδή από το 4 έως το 15.

Exit mobile version