ΑΡΗΣ BC

Άρης: Μέρος του προγράμματος ο Καλαϊτζίδης

Ο Άρης έχει ανεβάσει στροφές ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League και το πρόγραμμα είχε δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κίτρινη» ΚΑΕ Άρης: «Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα (28/09) για τους παίκτες του Αρη, οι οποίοι προπονήθηκαν δυο φορές, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το πρωί, οι...

Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης έχει ανεβάσει στροφές ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League και το πρόγραμμα είχε δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κίτρινη» ΚΑΕ Άρης:

«Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα (28/09) για τους παίκτες του Αρη, οι οποίοι προπονήθηκαν δυο φορές, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το πρωί, οι «κίτρινοι» έκαναν προπόνηση δύναμης και το απόγευμα βρέθηκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Πριν την προπόνηση, έγινε ανάλυση των λαθών του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ιωνικό, με τον Σάββα Καμπερίδη και τους συνεργάτες του να κάνουν τις απαραίτητες επισημάνσεις.

Αύριο (29/09), θα γίνει μια προπόνηση».

Ακόμα ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, σε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/10).

Exit mobile version