ΑΡΗΣ BC

Άρης: Οπαδός του από Αθήνα χαρίζει διαρκείας στο Παλέ

Άρης: Οπαδός του «Αυτοκράτορα» από την Αθήνα δωρίζει ένα διαρκείας για το Παλέ, σε άνεργο φίλο της ομάδας! Δείτε τη διαδικασία.

Άρης: Οπαδός από Αθήνα χαρίζει διαρκείας στο Παλέ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε μια εξαιρετική κίνηση οπαδικής, αλλά και γενικότερα κοινωνικής αλληλεγγύης προβαίνει ένας οπαδός του Άρη από την Αθήνα. Οπως ενημερώνει η ΚΑΕ Άρης ο συγκεκριμένος φίλαθλος δωρίζει το διαρκείας του σε έναν άνεργο φίλο του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μόνιμα στην Αθήνα και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα μας και την αλληλεγγύη προς τους συνοπαδούς του, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο «Nick Galis Hall». Αγόρασε εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 5-6, αλλά επειδή, λόγω αποστάσεως δεν μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί, μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Χωρίς Μποχωρίδη η προπόνηση

Από σήμερα (08/10) μέχρι και την προσεχή Παρασκευή (11/10) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (14/10) ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version