ΑΡΗΣ BC

Άρης: Παραμένει «άφαντος» ο Κεν Μπράουν

Παρότι ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη πως θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, ο Κεν Μπράουν δεν εμφανίστηκε ούτε την Τετάρτη (19/2).

Άρης: Παραμένει «άφαντος» ο Κεν Μπράουν
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κεν Μπράουν αναμενόταν σήμερα Τετάρτη (19/2) στη Θεσσαλονίκη, όμως και πάλι δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Όπως γίνεται αντιληπτό όσο οι μέρες περνούν και ο Αμερικανός γκαρντ δεν εμφανίζεται, οι πιθανότητες να γυρίσει ολοένα και μειώνονται.

Κι αυτό την ώρα που ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία «χαρτιά» του για παραμονή, όπως είναι το ματς της Ρόδου με τον Κολοσσό (29/2). Άλλωστε όσο παραμένουν τα μπαν της FIBA οι κίτρινοι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε άλλες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Γεμάτο ήταν και σήμερα (19/02) το απουσιολόγιο του Σάββα Καμπερίδης, καθώς αρκετοί παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο Δημήτρης Φλιώνης συνεχίζει τις θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων στο δεξιό αστράγαλο. Ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπείες ακολουθεί ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Μόνος του προπονείται και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, εξαιτίας του διαστρέμματος, που έχει υποστεί στη δεξιά ποδοκνημική. Απόντες είναι και οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Milan Milosevic.

Ο Ken Brown ήταν αδικαιολογήτως απών.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (20/02) με μια προπόνηση».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version