ΑΡΗΣ BC

Άρης: Πρόσθεσε στην… μηχανή του τον Νίκο Καμάρα

Ο Άρης ενώ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, ενισχύθηκε με την απόκτηση του Νίκου Καμάρα, για τις θέσεις των φόργουορντ .

Ο Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Νίκο Καμάρα για να τον ενισχύσει στις θέσεις των γκαρντ για την σεζόν 2021-22.
Ενίσχυση με Καμάρα...
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Νίκο Καμάρα για να τον ενισχύσει στις θέσεις των φόργουορντ για την σεζόν 2021-22.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Άρης μετά από την νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό, προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας, για την Basket League.

Όμως δεν αφήνει πίσω την ενίσχυση του ρόστερ του. Έτσι ο Γιάννης Καστρίτης εισηγήθηκε και αποκτήθηκε ο Νίκος Καμάρας για τις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Καμάρας τον τελευταίο καιρό προπονείται με τον Άρη και έπεισε τον Γιάννη Καστρίτη.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι μπορεί να παίξει στη θέση του σμολ φόργουορντ, όπου υπάρχουν οι απουσίες των Σταύρου Σχίζα και Γιάννη Σιδηροηλία.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας θα υποβληθεί την Παρασκευή 8/10 σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καμάρα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Νίκος Καμάρας είναι γεννηθείς στις 25 Οκτωβρίου του 1997 και με ύψος 2.01μ. αγωνίζεται ως σμολ και πάουερ φόργουορντ.

Ο 24χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την μπασκετική πορεία του στην Ακαδημία του ΑΡΗ, πριν «μετακομίσει» στον Μαντουλίδη. Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ και τη σεζόν 2017-18 υπέγραψε στην Α.Ε. Λάρισας.

Το καλοκαίρι του 2018 «μεταπήδησε» στην Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου. Πέρυσι (2020-21) επέστρεψε στην Basket League, αγωνιζόμενος στη Λάρισα.

Ο Νίκος Καμάρας διετέλεσε διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Εφήβων».

O παίκτης στις δηλώσεις το εμφανίστηκε ευτυχισμένος που είναι πάλι μέλος μίας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία του Άρη. Της οποίας είναι και υποστηρικτής. Θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση.

Ενώ για την ομάδα σημείωσε πως ξεκίνησαν ιδανικά. Όμως πρέπει να συνεχίσουν με χαμηλά το κεφάλι γιατί η χρονιά θα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Exit mobile version