ΑΡΗΣ BC

Άρης: Πρώτα ο φάκελος αδειοδότησης, ακολουθεί ο Καμπερίδης

Τα ζητήματα που «καίνε» την ΚΑΕ είναι πολλά και σημαντικά και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να τα βάλουν σε μία σειρά. 
Άρης: Πρώτα ο φάκελος αδειοδότησης, ακολουθεί ο Καμπερίδης

Τα ζητήματα που «καίνε» την ΚΑΕ Άρης είναι πολλά και σημαντικά και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να τα βάλουν σε μία σειρά. 

No1 στην ατζέντα της ΚΑΕ Άρης τη δεδομένη στιγμή είναι η συμπλήρωση του φακέλου, σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γι αυτό και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία προεργασία για τον σχεδιασμό της προσεχούς χρονιάς.

Πάντως στο πλάνο των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει φυσικά και το ραντεβού με τον προπονητή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο Σάββας Καμπερίδης θα συνεχίσει.

Έτσι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι επιτελείς της ΚΑΕ Άρης θα συναντηθούν με τον Σάββα Καμπερίδη, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της σεζόν, που ολοκληρώθηκε και να συζητηθούν κι άλλα θέματα, τα οποία αφορούν τη συνεργασία των δυο πλευρών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.