ΑΡΗΣ BC

Άρης: Συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή

Συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή θα έχουν την προσεχή εβδομάδα στην Γενεύη. Ο Άρης θα έχει επαφή με τον με τον γενικό γραμματέα της FIBA, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των ΒΑΝ που έχει η ομάδα και δεν της επιτρέπουν να κάνει ελεύθερα μεταγραφές. Ο Άρης προσπαθεί μέσω συνεχών επαφών που έχει με τη FIBA...

Ζαγκλής-- Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή θα έχουν την προσεχή εβδομάδα στην Γενεύη. Ο Άρης θα έχει επαφή με τον με τον γενικό γραμματέα της FIBA, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των ΒΑΝ που έχει η ομάδα και δεν της επιτρέπουν να κάνει ελεύθερα μεταγραφές.

Ο Άρης προσπαθεί μέσω συνεχών επαφών που έχει με τη FIBA να βρει μια λύση, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να ενισχυθεί.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών δείχνουν να είναι εξαιρετικές. Το θέμα είναι όμως, ότι η FIBA έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να παρέμβει και να παρακάμψει τις αποφάσεις που έχει βγάλει το ΒΑΤ εις βάρος του συλλόγου.

Ο Άρης προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή, έτσι ώστε να κατορθώσει κάνει μεταγραφές, αλλά το θέμα φαντάζει δύσκολο για την ώρα.

Από την άλλη η ΕΟΚ του έδωσε ένα σωσίβιο, καθώς η Ομοσπονδία ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της ότι δεν θα ισχύσει για τη νέα σεζόν και θα πάει για την επόμενη η απαγόρευση μεταγραφών σε ομάδες που έχουν οφειλές σε παίκτες και οι οποίες έχουν «κατοχυρωθεί» από ελληνικά δικαστήρια, επιτρέποντας ουσιαστικά στον Άρη να πάρει παίκτες.

Το θέμα είναι όμως, ότι ο Άρης έχει στην πλάτη του αποφάσεις και από το ΒΑΤ, που φυσικά δεν είναι ελληνικό δικαστήριο.

Στο μεταξύ η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο κόσμος του Άρη μπορεί να προμηθεύεται πλέον και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Exit mobile version