ΑΡΗΣ BC

Διοικητικό Συμβούλιο με Γουλιέλμο και… Αγγέλου

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο με τη νέα διοίκηση είναι γεγονός για τον Άρη, ενώ κεφαλοποιήθηκαν τα χρήματα του Λάσκαρη στην ΚΑΕ
Διοικητικό Συμβούλιο με Γουλιέλμο και… Αγγέλου

Η ΚΑΕ Άρης μπαίνει με γοργούς ρυθμούς σε ρυθμούς ήπιας καθημερινότητας και οι εξελίξεις τρέχουν προκειμένου να εξασφαλιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η βιωσιμότητα της ομάδας και η παραμονή της στη Basket League.

Σήμερα (29/3) πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας διοίκησης της ΚΑΕ με τον Δημήτρη Γουλιέλμο να δίνει το παρών, ενώ το ίδιο έγινε και με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος τοποθετήθηκε στα αγωνιστικά θέματα.

Αναλυτικότερα η ΚΑΕ Άρης αναφέρει

«Παρόντος του Δημήτρη Γουλιέλμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/03) το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας διοίκησης της Άρης Κ.Α.Ε..

Στο Δ.Σ. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Κάλλεν και τα μέλη, Αναστάσιος Μωυσιάδης και Ιωάννης Ψηφίδης (εκπρόσωπος Α.Σ. Άρης).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο συμβούλιο συμμετείχε και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τοποθετήθηκε επί αγωνιστικών θεμάτων».

Κεφαλοποιήθηκαν τα χρήματα του Λάσκαρη

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πλήρη αποδέσμευση του Νίκου Λάσκαρη από την ΚΑΕ έγινε σήμερα, καθώς κεφαλοποιήθηκε το ποσό που είχε βάλει ο πρώην ισχυρός άντρας των «κιτρινόμαυρων». Με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων ανοίγει, πλέον, ο δρόμος για να ξεκινήσει η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διοικητικό Συμβούλιο με Γουλιέλμο και… Αγγέλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.