ΑΡΗΣ BC

Μαρκόπουλος: Η «πρώτη» του Σούλη στο Αλεξάνδρειο

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και ξεκίνησε τις πρώτες επαφές με τα μέλη της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Μαρκόπουλος
Μαρκόπουλος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε σήμερα (8/7) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και ξεκίνησε τις πρώτες επαφές με τα μέλη της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. 

Ο βετεράνος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επέστρεψε στον πάγκο του Άρη μετά από 20 χρόνια, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά, ξεκινώντας τις επαφές με τους ανθρώπους του Άρη.

Τον προπονητή της ομάδας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο General Manager της KAE, Θωμάς Ντούλης.

Η ενημέρωση του Άρη αναφέρει:

«Ο Σούλης Μαρκόπουλος πέρασε σήμερα (08/07) το πρωί, το κατώφλι του Αλεξάνδρειου Μελάθρου και εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.  Τον νέο προπονητή της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου και ο General Manager της Κ.Α.Ε., Θωμάς Ντούλης.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε τις πρώτες επαφές με τα μέλη της ομάδας για την έναρξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε και στην προπόνηση των παικτών, που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα και είχε την πρώτη γνωριμία μαζί τους, παρόντος και του κ. Παπαγεωργίου».

 

 

 

Exit mobile version