ΑΡΗΣ BC

Πρόεδρος στον Άρη ο Παπαγεωργίου, στο ΔΣ ο Σίγάλας

Γύρισε σελίδα και επίσημα ο Άρης, με την ομάδα να περνά πλέον στην… εποχή Δημήτρη Γουλιέλμου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ θέση του ΔΣ ως μέλος και πιθανότατα εκπρόσωπος στον ΕΣΑΚΕ έχει ο Γιώργος Σιγάλας. Η σχετική ανακοίνωση...
Πρόεδρος στον Άρη ο Παπαγεωργίου, στο ΔΣ ο Σίγάλας

Γύρισε σελίδα και επίσημα ο Άρης, με την ομάδα να περνά πλέον στην… εποχή Δημήτρη Γουλιέλμου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ θέση του ΔΣ ως μέλος και πιθανότατα εκπρόσωπος στον ΕΣΑΚΕ έχει ο Γιώργος Σιγάλας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα (27/03) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., το οποίο απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Χαρίλαος Παπαγεωργίου

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Κάλλεν

Μέλη: Αναστάσιος Μωυσιάδης, Γεώργιος Σιγάλας, Ιωάννης Ψηφίδης (εκπρόσωπος Α.Σ. ΑΡΗΣ)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόεδρος στον Άρη ο Παπαγεωργίου, στο ΔΣ ο Σίγάλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.