ΑΡΗΣ BC

Τσάλμερς: «Νέα ομάδα, ίδια αποστολή»

O Μάριο Τσάλμερς μίλησε για την συμφωνία που έχει κάνει με τον Άρη, στον οποίο όμως, θα παίξει μόνο αν ξεπεραστούν οι σκόπελοι των ΒΑΝ που έχει η ομάδα. Ο Μάριο Τσάλμερς έχει συμφωνήσει με τον Άρη, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα αν θα παίξει στην ομάδα στη νέα σεζόν. Για να μπορέσει...

ΑΕΚ: Μένει ο Τσάλμερς, σκέψεις να επιστρέφει και στην Basket League (vids)
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O Μάριο Τσάλμερς μίλησε για την συμφωνία που έχει κάνει με τον Άρη, στον οποίο όμως, θα παίξει μόνο αν ξεπεραστούν οι σκόπελοι των ΒΑΝ που έχει η ομάδα.

Ο Μάριο Τσάλμερς έχει συμφωνήσει με τον Άρη, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα αν θα παίξει στην ομάδα στη νέα σεζόν. Για να μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα, ο Αμερικανός τέως γκαρντ της ΑΕΚ, θα πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει τους σκοπέλους των ΒΑΝ, που έχει η ομάδα.

Οι «κίτρινοι» το παλεύουν για να βρεθεί μια λύση και μάλιστα την εβδομάδα που έρχεται (πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη) εκπρόσωποι της διοίκησης θα έχουν ραντεβού στην Γενεύη με τον Έλληνα Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, σε μια προσπάθεια να γίνει άρση των ΒΑΝ και να κατορθώσει να κάνει η ομάδα μεταγραφές.

Ο Τσάλμερς πάντως, δεν ασχολείται με το κακό σενάριο, να μην μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές. Ο Αμερικανός δείχνει να θεωρεί ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα παίξει κανονικά στον Άρη στην γνώριμη πλέον γα εκείνον (μετά την περσινή σεζόν του στην ΑΕΚ), Basket League.

Ο δυο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ μάλιστα το έδειξε αυτό.

Πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του από μια ατομική προπόνηση που έκανε και έδειξε ενθουσιασμένος που παίζει μπάσκετ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα παίξει στον Άρη, χωρίς πάντως, να τον κατονομάσει.

Αναλυτικά ο Τσάλμερς έγραψε στο ποστ που έκανε: «Είχα καιρό να νιώσω τόσο ενθουσιασμένος που παίζω μπάσκετ… Νέα ομάδα, ίδια αποστολή».

 

Exit mobile version