ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: «Δοκιμασία» για τον ΠΑΟΚ με τον ΟΑ Χανίων

Η Α1 γυναικών ξεκινάει σήμερα, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στην Κρήτη, τον ΟΑ Χανίων, σ' ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα σήμερα για την Α1 γυναικών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ του ΟΑ Χανιών και του ΠΑΟΚ.
Εκτός έδρας αποστολή για τον ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πρεμιέρα σήμερα για την Α1 γυναικών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ του ΟΑ Χανιών και του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Kώστας Κεραμιδάς, έχει δώσει μέχρι σήμερα δύο επίσημα παιχνίδια. Ενώ έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους, στην Α1 γυναικών.

Από την άλλη ο ΟΑ Χανίων, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι και στοχεύει να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα. Οπότε καταλαβαίνει κάποιος το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Άννι Μακιτάλο δήλωσε στο σάιτ του ΑΣ ΠΑΟΚ, πως έχουν δεθεί μεταξύ τους γιατί δώσανε πολλά φιλικά παιχνίδια. Ακόμη σημείωσε πως το γεγονός πως δώσανε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ περάσανε και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, θα τις βοηθήσει να παρουσιαστούν σήμερα πιο έτοιμες.

Σε ένα ματς που είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουν.

Α1 Γυναικών 1η αγωνιστική

Το πρόγραμμα

Σάββατο 16 Οκτωβρίου

16:45 AO Χανίων – ΠΑΟΚ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου

14:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
15:00 Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγίου Δημητρίου
17:00 Ελευθερία Μοσχάτου – Παναθηναϊκός

Exit mobile version