ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών: Συνέχεια με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στο ΣΕΦ στις 17:45, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Η 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει βέβαια το ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Α1 Γυναικών με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει βέβαια το ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός που είναι πρωταθλητής της σεζόν 2020-21, είναι αήττητος, σε τέσσερα παιχνίδια. Όπως είναι και ο Ολυμπιακός σε τρεις όμως αγώνες. Οπότε κάποια ομάδα δεν θα πάρει για πρώτη φορά ροζ φύλλο αγώνα φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:45 και αναμένεται αρκετός κόσμος, μιας που θα έχει ολοκληρωθεί και ο αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον ΝΠΣ Βόλο για την Super League 1.

Στον πρώτο αγώνα χρονικά (12:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΟΑ Χανιών, με στόχο την πρώτη του νίκη. Η ομάδα της Κρήτης αντίθετα έχει δύο σε τρία παιχνίδια.

Μισή ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ, που τον καθοδηγεί ο Κώστας Κεραμιδάς, πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες, έτσι έχει απολογισμό 3-1. Θα «δοκιμαστεί» στην έδρα των Εσπερίδων, που μετρούν μία επικράτηση σε τρεις αναμετρήσεις, την οποία έχουν σημεώσει στην έδρα τους.

Τέλος στις 15:00 η Νίκη Λευκάδας θα αναζητήσει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου που έχει μία.

Α1 Γυναικών 5η Αγωνιστική

Το πρόγραμμα

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

12:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΑ Χανίων
12:30 Eσπερίδες Καλλιθέας – ΠΑΟΚ
15:00 Νίκη Λευκάδας – Ελευθερία Μοσχάτου
17:45 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Exit mobile version