ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη Λευκάδας: Επέστρεψε η Ντάνιελ Σπηλιώτης

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας, Ντάνιελ Σπηλιώτης, η οποία επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία έπαιζε και παλαιότερα, ενώ επιστρέφει και στα παρκέ μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση μιας παλιάς γνωστής της ομάδας. Οι νησιώτισσες ανακοίνωσαν την μεταγραφή της Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας, Ντάνιελ Σπηλιώτης, η οποία επιστρέφει...
Νίκη Λευκάδας: Επέστρεψε η Ντάνιελ Σπηλιώτης

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας, Ντάνιελ Σπηλιώτης, η οποία επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία έπαιζε και παλαιότερα, ενώ επιστρέφει και στα παρκέ μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση μιας παλιάς γνωστής της ομάδας. Οι νησιώτισσες ανακοίνωσαν την μεταγραφή της Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας, Ντάνιελ Σπηλιώτης, η οποία επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία έπαιζε και παλαιότερα, ενώ επιστρέφει και στα παρκέ μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Η 28χρονη φόργουορντ είχε αγωνιστεί στην Νίκη την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Τερψιθέα Γλυφάδας, Πρωτέα Βούλας και Εσπερίδες Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας για την επιστροφή της Ντάνιελ Σπηλιώτη:

Την εκ νέου έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνοαμερικανίδα ομογενή αθλήτρια Ντάνιελ Σπηλιώτης ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας.

Η 28χρονη φόργουορντ είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ενώ έχει παίξει στην Ελλάδα με την Τερψιθέα Γλυφάδας, τον Πρωτέα Βούλας και τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Ο σοβαρός τραυματισμός της στο αριστερό πόδι αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα, ώστε να αγωνιστεί στο επίπεδο που ήθελε. Πλέον μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι στην Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη σεζόν 2020-21. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για αυτή την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνει, όπως επίσης και τον ατζέντη μου Σωτήρη Λιόμα. Δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλλάσει το μέλλον σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αυτό που ξέρω είναι πως με σκληρή δουλειά, θετική ενέργεια και αυθεντικότητα, θα είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι», δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ