ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε ένσταση για την Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 Γυναικών, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη καταθέσει ένσταση, καθώς θεωρούν αντικανονική την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου. Ο Ολυμπιακός αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Κατατέθηκε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου ότι τυχόν συμμετοχή της αθλήτριας του αντιπάλου σωματείου ΠΑΟ, Όλγας...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 Γυναικών, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη καταθέσει ένσταση, καθώς θεωρούν αντικανονική την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Κατατέθηκε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου ότι τυχόν συμμετοχή της αθλήτριας του αντιπάλου σωματείου ΠΑΟ, Όλγας Χατζηνικολάου, είναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA /CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνική ομάδα: Στις 21 Μαϊου έρχεται ο Πιτίνο- Όλο το πλάνο

Exit mobile version