STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ – Περιστέρι 96-70: Έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο και… σκόρπισε το Περιστέρι επικρατώντας με το ευρύ 96-70!
ΑΕΚ – Περιστέρι 96-70: Έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά σοβαρεύτηκε στη συνέχεια και πήρε μία μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου με 96-70!

Οι δύο ομάδες πήγαν από κοντά στην πρώτη περίοδο, με τους Τζέιμς και Θίοντορ να σηκώνουν το σκοράρισμα για τους γηπεδούχους και τους Σίρκο και Σκορδίλη από τους φιλοξενούμενους και το σκορ να γράφει 23-21.

Ανάλογη ήταν και η εξέλιξη στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα. Μάλιστα το Περιστέρι πέρασε και μπροστά με τέσσερις πόντους χάρη σε συνεχόμενα καλάθια του Σίρκο. Ωστόσο η ΑΕΚ αντέδρασε και κατάφερε να περάσει εκ νέου μπροστά και να λήξει το ημίχρονο στο 49-44.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική, έπαιξε εκπληκτική άμυνα και ήταν εύστοχη τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι κα η διαφορά εκτοξεύτηκε. Συνολικά οι γηπεδούχοι έκαναν ένα 27-12 στο τρίτο δεκάλεπτο και είδαν τη διαφορά να πηγαίνει στους 20 πόντους.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ διατήρησε το ποσοστά της σε υψηλά επίπεδα, ενώ έπαιξε τρομερή άμυνα στο Περιστέρι που δεν βρήκε λύσεις.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν πανηγυρική και δικαιολογημένα, γεγονός που βοήθησε τους γηπεδούχους να πάμε το σκορ πολύ ψηλά, μέχρι το τελικό 96-70!

ΑΕΚ (Λούκα Μπάνκι): Λαρεντζάκης 15 (2), Ματσιούλις 13 (3), Χάντερ 12, Σαντ-Ρος 4, Θίοντορ 22 (1), Ξανθόπουλος, Σάκοτα 13 (3), Γιαννόπουλος 6 (2), Τσαλμπούρης, Τζέιμς 4, Ρογκαβόπουλος, Γκρίφιν 7 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 6 (1), Γκρέι 12 (2), Αγραβάνης, Ντάνιελ 6, Κάλαχαν 3 (1), Μουράτος 6, Σκορδίλης 15, Φιλιππάκος, Μπεντίλ 4 (1), Σίρκο 10 (1), Βισσαρίου, Καράμπελας 8 (2)

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαμς – Γκος με Χολαργό

Ανακοίνωσε Τζέφερσον ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Περιστέρι 96-70: Έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.