STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εκδρομή στην Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 86-49 του Κόροιβου, ο οποίος πλησίασε ακόμη περισσότερο στον υποβιβασμό
Εκδρομή στην Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός

Νικηφόρα, όπως αναμενόταν, ήταν η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Basket League, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague.

Υπό το βλέμμα 100 ένθερμων υποστηρικτών του, οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 86-49 του Κόροιβου, ο οποίος πλησίασε ακόμη περισσότερο στον υποβιβασμό.

Η απουσία των Μάικ Τζέιμς, Άντριαν Πέιν και Κένι Γκάμπριελ (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα) ποσώς απασχόλησε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Το α’ ημίχρονο έληξε 33-47 και, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, τα υπόλοιπα δύο δεκάλεπτα μετατράπηκαν σε τυπική διαδικασία.

Η διαφορά σε ριμπάουντ, ασίστ και τα χαμηλά ποσοστά των γηπεδούχων είχαν ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει αρκετά τη διαφορά και να φτάσει στο τελικό 86-49.

Αναμφίβολα, το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/5) και το ματς στο Λαύριο (13/5) αναμένεται να προσφέρουν περισσότερα χρήσιμα συμπεράσματα στους «πράσινους» εν όψει των πλέι οφ της Basket League.

Στα συν για τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Πασκουάλ, η θετική παρουσία των Ντίνου Μήτογλου (12 πόντοι) και Γιώργου Καλαϊτζάκη (6 πόντοι).

Ο Κόροιβος, από την πλευρά του, αρχικά φιλοξενείται από την Κύμη και εν συνεχεία υποδέχεται τα Τρίκαλα, σε δύο υπέρ πάντων αναμετρήσεις για την παραμονή.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 33-47, 43-66, 49-86.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Ντίνος Καλαμπάκος): Ντεκόζι 12, Κάρσον 15, Λάγκφορντ 3, Μιλεντίγεβιτς, Κεμπ 5, Πόσλεϊ 2, Σαχπατζίδης 5, Σκουλίδας, Σπυριδωνίδης 2, Κάτζος, Μπεκρής 3, Χάινς 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 9, Λεκαβίτσιους 9, Όγκαστ 11, Καλάθης 8, Αντετοκούνμπο 4, Ρίβερς 7, Ντένμον, Γκιστ 7, Βουγιούκας 4, Καλαϊτζάκης 6, Λοτζέσκι 9, Μήτογλου 12.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκδρομή στην Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.