STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πέρασε η Κύμη από τη Ρόδο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κύμη κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο με 68-81 για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.
Πέρασε η Κύμη από τη Ρόδο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κύμη κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο με 68-81 για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έπαιξε για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό μπάσκετ, φτάνοντας το 13-11 στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη μεριά οι Ροδίτες υποχώρησαν στο 8-16 και είδαν το όνειρο των πλέι οφ να απομακρύνεται.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν καλύτερα και κράτησαν άποντους τους παίκτες της Κύμης για περίπου 4′. Ο ΜακΓκι, όμως, έβαλε… μπρος τις μηχανές σημείωσε 6 πόντους και μάζεψε τη διαφορά. Η πρώτη περίοδος ήταν και η πιο αμφίρροπη του ματς (16-15), πριν να γείρει η πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου η Κύμη επέβαλε τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση και παίζοντας εξαιρετική άμυνα, αλλά και κάνοντας σπουδαίο παιχνίδι στην επίθεση, πέρασε μπροστά (25-29) και στη συνέχεια διεύρυνε τη διαφορά μέχρι το 32-43 του ημιχρόνου. Ο ΜακΦάντεν έκανε εντυπωσιακή δουλειά για τους φιλοξενούμενους, έχοντας σημειώσει 10 πόντους και μοιράσει 5 ασίστ μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιανγκ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους για την ανατροπή, μειώνοντας σε 39-43, μόλις στο 22′. Ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία αντίδραση της ομάδας του Λυκογιάννη. Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε το… γκάζι και δεν το άφησε ποτέ. Βρέθηκε στο 26′ στο +12 (41-53), ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο στο +16 (45-61). Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα και η Κύμη πανηγύρισε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-43, 45-61, 68-81

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Χάρις 9, Σχίζας 9, Μπρέι 12 (7 ασίστ), Ράιτ 9, Γιανγκ 13, Γουέαρ 7, Γεωργαλής, Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 2, Παπαδάκης, Τσαλμπούρης 7.

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 3, Τσαγγαράκης 3, Τζόουνς 17, ΜακΓκι 9 (7 ριμπάουντ), ΜακΦάντεν 19 (7 ασίστ), Γερομιχαλός, Γλυνιαδάκης 2, Βίλιαμσον 7, Μαργέλης, Κάιζερ 11, Μπάρλος 4, Σμιθ 6.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρασε η Κύμη από τη Ρόδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.