STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τέταρτος ο ΠΑΟΚ, προς… Α2 ο Πανιώνιος

O ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο (81-67). Μόνο που η ήττα δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η συνέπεια του αποτελέσματος αποτελεί  το χείριστο σενάριο. Ο Πανιώνιος δεν έχει υποβιβαστεί στην Α2 ακόμη, αλλά έχει πλησιάσει επικίνδυνα στον… γκρεμό της. Την τελευταία αγωνιστική...
Τέταρτος ο ΠΑΟΚ, προς… Α2 ο Πανιώνιος

O ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο (81-67).

Μόνο που η ήττα δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η συνέπεια του αποτελέσματος αποτελεί  το χείριστο σενάριο. Ο Πανιώνιος δεν έχει υποβιβαστεί στην Α2 ακόμη, αλλά έχει πλησιάσει επικίνδυνα στον… γκρεμό της.

Την τελευταία αγωνιστική ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το (αδιάφορο) Ρέθυμνο και ο Κόροιβος τα διαλυμένα Τρίκαλα. Και οι «κυανέρυθροι» απαιτούν το ίδιο αποτέλεσμα με τον Κόροιβο, από τον οποίο υπερτερούν σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας.

Δείτε τα σενάρια

Οσο για το ματς; Οσο ο χρόνος κυλούσε, η διαφορά ποιότητας ήταν φανερή. Ο Πανιώνιος πάλεψε σε ένα δεκάλεπτο, το πρώτο. Σταδιακά άρχισε να… φθίνει.

Ο ΠΑΟΚ πήρε 22 πόντους από τα 14 λάθη των Νεοσμυρνιωτών, τη στιγμή που οι… παγκίτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσαν 58 από τους 81 πόντους του ΠΑΟΚ!

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Θοδωρής Ζάρας με 16 πόντους και 4/4 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με 13. Από τον Πανιώνιο, ο Μαρκίθ Κάμινγνκς σταμάτησε στους 25 πόντους  και ο Ταϊρόν Μπρεϊζελτον 13.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 34-39, 45-58, 67-81.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β.Αλεξανδρής): Μπρέιζελτον 13 (4 ασίστ, 5 λάθη), Σακελλαρίου 9 (3), Κράβιτς 2, Τσούπκοβιτς 2, Κάμινγκς 25 (5/11 διπ., 4/5 τριπ., 5 ριμπ.), Δίπλαρος 2, Νταλό 3, Κουακμενσά 3 (1), Σαρικόπουλος 5, Ραλλάτος 3 (1).

ΠΑΟΚ (Ηλ.Παπαθοεδώρου): Χρυσικόπουλος 3, Μαργαρίτης 13 (5/5 διπ., 1/1 τριπ.,), Κατσίβελης 2, Γκος 8 (1), Τζόουνς 9 (1), Πέτεγουεϊ 9 (1), Κρουμπάλι 6, Κόνιαρης 6 (2), Τσόχλας 3 (1), Ζάρας 16 (1/2 διπ., 4/4 τριπ., 2/2 βολές, 3 ριμπ., 2 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 5 (1), Τζάκσον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέταρτος ο ΠΑΟΚ, προς… Α2 ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.