STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Έκτη σερί νίκη η Κύμη!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επικράτησε 62-60 του Κοροίβου και ελπίζει για ψηλότερα
Έκτη σερί νίκη η Κύμη!

Εκπληκτική πορεία διανύει το τελευταίο διάστημα η Κύμη, η οποία την Τετάρτη (9/5) πανηγύρισε την έκτη διαδοχική της νίκη στην Basket League.

Εν προκειμένω, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επικράτησε 62-60 του Κοροίβου και ισοβαθμεί στην 5η θέση με ΑΕΚ (αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενη τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στις 20:00) και Λαύριο.

Βέβαια, το έργο του ευβοϊκού συλλόγου στη μάχη για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης δεν θεωρείται εύκολο από τη στιγμή που την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ.

Ο Κόροιβος, από την πλευρά του, θα πρέπει πάση θυσία να νικήσει εντός έδρας τα Τρίκαλα και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων να κερδίσει το εισιτήριο της παραμονής.

Η ομάδα της Αμαλιάδας «αυτοκτόνησε», αφού στην τελευταία περίοδο κατέγραψε ένα σερί 15-0 και για 6 ολόκληρα λεπτά κράτησε την Κύμη χωρίς πόντο!

Το 53-56 έδινε αβαντάζ στους φιλοξενούμενους, μετατράπηκε σε 57-60, όμως το τρίποντο του Μακ Φάντεν στο 01:11 έγραψε το 60-60 και το λέι απ του Τζόουνς στα 7 δευτερόλεπτα τo 62-60.

Ο Λάνγκφορντ κέρδισε φάουλ στο 1,5 δευτερόλεπτο, αλλά από τη στιγμή που έχασε την πρώτη βολή όλα τελείωσαν (αστόχησε επίτηδες και στη δεύτερη).

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 40-26, 53-41, 62-60.

ΚΥΜΗ (Γιάννης Καστρίτης): Μανωλόπουλος 6, Τσαγκαράκης 11, Βίλιαλμσον 3, Μακ Γκι 6, Μακ Φάντεν 10, Γερομίχαλος, Τζόουνς 8, Γλυνιαδάκης 2, Κάιζερ 6, Μπάρλος 3, Σμιθ 7.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Ντίνος Καλαμπάκος): Ντεκόζι 4, Κάρσον 14, Λάνγκφορντ, Σκουλίδας, Κεμπ 6, Πόζλεϊ 12, Μιλεντίγεβιτς, Αντωνάκης, Σαχπατζίδης 9, Σπυριδωνίδης 4, Χάινς 11.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτη σερί νίκη η Κύμη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.