STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ: O «τελικός» για τα ημιτελικά

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα λύσουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους την Κυριακή (16/5) με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τετράδα των πλεί οφ στην Basket League. Είναι η 5η φορά που η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται στα πλέι οφ και η 4η που συναντούνται στην προημιτελική φάση....

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα λύσουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους την Κυριακή (16/5) με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τετράδα των πλεί οφ στην Basket League.

Είναι η 5η φορά που η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται στα πλέι οφ και η 4η που συναντούνται στην προημιτελική φάση. Έχουν και μια σεζόν στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ έχει τρεις προκρίσεις έναντι μίας του ΠΑΟΚ.

Επίσης στο μεταξύ τους «ιστορικό» ποτέ δεν έχασε την πρόκριση η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα της έδρας. Μια φορά, εξάλλου, η σειρά έφτασε σε τρίτο αγώνα (όπως και τώρα) όπου ο γηπεδούχος (η ΑEΚ) πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το ιστορικό. Η ΑEΚ έχει τρεις προκρίσεις έναντι μιας του ΠΑΟΚ. Σε 10 αγώνες η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 7-4 με 5-1 εντός έδρας και 2-3 εκτός. Τα… ακριβώς αντίστροφα είναι το ρεκόρ του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λούντζης: Πόσο του ταιριάζει το κλειστό του Περιστερίου

Basket League πλέι οφ, τρίτος αγώνας: Γηπεδούχοι με 91%

Exit mobile version