STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League- 18η αγωνιστική: Βαθμολογία και αποτελέσματα

Ο Ιωνικός έβαλε σφραγίδα παραμονής στην Basket League μετά τη νίκη του, δεύτερη μέσα στη σεζόν επί της Λάρισας με τον Χουγκάζ να έχει 7/7 τρ.

Ο Ιωνικός έβαλε σφραγίδα παραμονής στην Basket League μετά τη νίκη του, δεύτερη μέσα στη σεζόν επί της Λάρισας με τον Χουγκάζ να έχει 7/7 τρ.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ιωνικός έβαλε σφραγίδα παραμονής στην Basket League μετά τη νίκη του, δεύτερη μέσα στη σεζόν επί της Λάρισας.

Βέβαια η 18η αγωνιστική της Basket League είχε σπουδαίες αναμετρήσεις και σίγουρα δεν άφησε κανέναν με παράπονα.  Έχει και συνέχεια βέβαια με την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (22/3) στις 15:00.

Το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ που κρίθηκε στην παράταση με το σουτ του Μέικον, ήταν ένα από αυτά. Η ΑΕΚ νίκησε 100-97 τον Ηρακλή σ έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές κι εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ ντουμπλάρισε τις νίκες του επί του Άρη και πήρε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (77-71) ανεβαίνοντας περισσότερο στη βαθμολογία. Η ξέφρενη πορεία του Λαυρίου συνεχίστηκε στο Αγρίνιο. Τα πράγματα όμως δεν ήταν εύκολα καθώς το Μεσολόγγι πίεσε πολύ τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας μέχρι να υποκύψει με 79-75. Ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για το Λαύριο και η 14η στους τελευταίους 15 αγώνες.

Τέλος στον αγώνα της Κυριακής (21/3) ο Ιωνικό έκανε την ανατροπή, ο Χουγκάζ είχε 7/7 τρίποντα και η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται πλέον σταθερή στην Basket League. Μετά το 83-76 επί της Λάρισας, οι Νικαιώτες απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας μάλιστα δύο νίκες επί των Θεσσαλών.

Basket League- 18η αγωνιστική

ΑΕΚ-Ηρακλής 100-97

Μεσολόγγι-Λαύριο 75-79

Άρης-ΠΑΟΚ 71-77

Ιωνικός Νίκαιας-Λάρισα 83-76

Δευτέρα 22 Μαρτίου

Περιστέρι-Παναθηναϊκός 15:00 (ΕΡΤ3)

Κολοσσός-Προμηθέας (αναβλήθηκε)

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

19η Αγωνιστική

Άρης- ΑΕΚ

Προμηθέας- Ιωνικός Νίκαιας

Λαύριο- Ηρακλής

Παναθηναϊκός- Μεσολόγγι

Λάρισα- Περιστέρι

ΠΑΟΚ- Κολοσσός Ρόδου

Exit mobile version