STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Λαύριο

Σε αναβολή του ματς ΠΑΟΚ-Λαύριο για τη 2η αγωνιστική της Basket League προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους. Σε μία ακόμα αναβολή στη Basket League, προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ, καθώς το ματς ΠΑΟΚ-Λαύριο για τη 2η αγωνιστική  δεν θα διεξαχθεί. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω των μαζεμένων...

Basket League ΠΑΟΚ-Λαύριο
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε αναβολή του ματς ΠΑΟΚ-Λαύριο για τη 2η αγωνιστική της Basket League προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους.

Σε μία ακόμα αναβολή στη Basket League, προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ, καθώς το ματς ΠΑΟΚ-Λαύριο για τη 2η αγωνιστική  δεν θα διεξαχθεί.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω των μαζεμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με δεδομένη την βεβαρημένη επιδημιολογική κατάσταση στην ομάδα του Λαυρίου Megabolt, το νέο κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες (26/10) και με βάση το Υγειονομικό Πρωτοκόλλο μετά από εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνάντηση ΠΑΟΚ – Λαύριο Megabolt της 2ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Exit mobile version