STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Κανονικά το Περιστέρι- Κολοσσός

Ο Κολοσσός κατάφερε να βρει εισιτήρια για να μεταβεί στην Αθήνα και το παιχνίδι με το Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (24/10, 16:45).  Τις τελευταίες ημέρες είχε προκύψει πρόβλημα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει εισιτήρια για την Αθήνα. Βλέπετε ο κορονοϊός έχει...

Basket League
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κολοσσός κατάφερε να βρει εισιτήρια για να μεταβεί στην Αθήνα και το παιχνίδι με το Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (24/10, 16:45). 

Τις τελευταίες ημέρες είχε προκύψει πρόβλημα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει εισιτήρια για την Αθήνα. Βλέπετε ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τις μετακινήσεις και οι αεροπορικές εταιρίες έχουν μειώσει τα δρομολόγια τους. Η ομάδα της Ρόδου θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της Basket League, καθώς κατάφερε να βρει εισιτήρια.

Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν είναι το Σάββατο (24/10) με τους Ροδίτες να αντιμετωπίζουν το Περιστέρι στις 16:45. Έτσι λοιπόν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με πέντε αγώνες, κι αυτό γιατί ο αγώνας του Λαυρίου με τον Προμηθέας αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

 

Exit mobile version