STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα

Σε εξ αναβολής κι άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Basket League ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα στη Ρόδο

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Basket League ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα στη Ρόδο με την αναμέτρηση να έχει ενδιαφέρον.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Basket League ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα στη Ρόδο με την αναμέτρηση να έχει ενδιαφέρον.

Η Basket League συνεχίζεται με μια εκ των εξ αναβολής αναμετρήσεων που απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Ο Κολοσσός θέλει να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ που αποτελεί και το μεγάλο του στόχο. Από την άλλη ο Προμηθέας δεν έχει περιθώρια για απώλειες προκειμένου να πετύχει το δικό του στόχο. Που όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα είναι η 3η θέση στη βαθμολογία της Κανονικής Περιόδου σε πρώτη φάση.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι ERT SPORT 6/ERTFLIX. Ο Κολοσσός προέρχεται από νίκη επί του Άρη στη Ρόδο ενώ ο Προμηθέας από σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Πάτρα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε νικήσει πολύ δύσκολα με 69-67. Ο Κολοσσός έχει ρεκόρ 6-3 στην έδρα του ενώ ο Προμηθέας έχει 4-5 μακριά από την Πάτρα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει ήδη ορίσει τους εξ αναβολής αγώνες προκειμένου να «κλείσει» η Κανονική Περίοδος και να περάσουμε στα πλέι οφ. Είναι προφανές ότι μετά την 21η αγωνιστική θα γίνουν όλες οι εξ αναβολής αναμετρήσεις. Και στη συνέχεια, η τελευταία αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4/2021

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΑΚ Δ. Τόφαλος, 20:00         Προμηθέας – ΑΕΚ (ΕΡΤ3 live)

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κ.Γ. Λαυρίου, 17:00   Λαύριο – Ηρακλής (ΕΡΤ SPORTS ERT FLIX live)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4/2021

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ  ΑΓΩΝΑΣ14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

PAOK Sports Arena, 17:00:    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 live)

ΤΡΙΤΗ 20/4/2021

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ιβανώφειο, 15:00         Ηρακλής – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 live)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/4/2021

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΑΚ Δ. Τόφαλος, 17:00         Προμηθέας – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 live)

 

Exit mobile version