STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χουγκάζ: Τον θέλουν οι «αιώνιοι», ο χρόνος υπέρ του!

Ο Νίκος Χουγκάζ έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκος Χουγκάζ θέλει να ανοίξει τα φτερά του για ψηλότερα μετά την εξαιρετική του σεζόν στην Basket League και δήλωσε συμμετοχή για το ντραφτ του NBA.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νίκος Χουγκάζ έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χουγκάζ, που δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του NBA, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στην Basket League. Είχε πολύ σημαντικό ρόλο στον Ιωνικό και ήταν βασικό γρανάζι στο συνολικό project της ομάδας της Νίκαιας. Ο Ιωνικός τον στήριξε, τον πίστεψε και ο νεαρός άσος ανταποκρίθηκε. Έκανε μεγάλες εμφανίσεις, είχε μερικές τρομερές βραδιές (όπως πχ τα 7/7 τρίποντα στον αγώνα με τη Λάρισα) και έφτασε να επιλεγεί και στην Εθνική ομάδα.

Πλέον ο άσος του Ιωνικού βάζει πλώρη για ψηλότερα. Στη φετινή Basket League έλαβε μέρος και στους 22 αγώνες του Ιωνικού. Το πιο σημαντικό; Είχε κατά μέσο όρο 25’15” ανά αγώνα. Στα 20 χρόνια του είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που έπρεπε να παλέψει για την παραμονή της και κατάφερε να μπει στα πλέι οφ!

Για τον Χουγκάζ έχουν ενδιαφερθεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει προβάδισμα κάποια από τις δύο ομάδες. Ο νεαρός φόργουορντ, που αυτή τη στιγμή κάνει προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, έχει και κάποιες «ενοχλήσεις» από το εξωτερικό. Παρεμπιπτόντως, μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο από το τετραετές συμβόλαιο που έχει με τον Ιωνικό Νίκαιας. Και μάλιστα υπάρχει buyout περίπου 200 χιλιάδες ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Σίγουρα θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν πολλά αυτό το καλοκαίρι. Κι απομένει να δούμε που θα καταλήξει τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπανούλης: Δύσκολα θα παίξει στο «Ακρόπολις»

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος αποφάσισε 12 Σεπτεμβρίου

Η Εφές «απειλεί» τον Ολυμπιακό για Βεζένκοφ

Exit mobile version