STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, απ’ οπού προέκυψε ότι απορρίφθηκαν με 13-1 όλες οι προτάσεις του Ολυμπιακού

ΕΣΑΚΕ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός ήταν απελπιστικά μόνος στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αφού η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου απορρίφθηκε με 13-1.

Από την αρχή της συνεδρίασης φάνηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει μέτωπο και βρίσκουν όλες τις υπόλοιπες ομάδες ενωμένες απέναντί τους.

Μετά τις αρχικές επιθέσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Σκινδίλιας από τους εκπροσώπους των Άρη, Προμηθέα και Λαυρίου, ήρθε και η πλευρά της ΑΕΚ, μέσω του Χάρη Κουτά:

«Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Αν θεωρείτε πως είμαστε μαριονέτες ξεχάστε το».

Με λίγα λόγια καμία από τις υπόλοιπες 13 ομάδες δε συμφωνούσε ούτε με την πρόθεση του Ολυμπιακού να ακυρωθεί η 26η αγωνιστική ούτε με την αναβολή των πλέι οφ.

ΕΣΑΚΕ: Δεν υπάρχει πρόβλεψη για ξένους διαιτητές

Φυσικά συζητήθηκε και το θέμα της διαιτησίας. Οι υπόλοιπες ομάδες επισήμαναν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για ξένους ξένους διαιτητές και δεν μπορεί να επιβληθεί μία παράνομη θέση.

Σχετικά με την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1.

Επίσης ανάλογης στήριξης έτυχε και η νομική σύμβουλος Ελένη Γονιδάκη, καθώς θεωρήθηκε απαράδεκτο να γράφεται το όνομα δικηγόρου σε εξώδικο.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπου έχει προσφύγει κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Basket League.

Παράλληλα, το μεγάλο ερώτημα απομένει αν θα κατέβει στον αγώνα της Δευτέρας (20/5) με τον Παναθηναϊκό, αλλιώς σε αντίθεση περίπτωση, οι κανονισμοί αναφέρουν –κάτι που ξεκαθάρισε και η νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ- ότι θα υποβιβαστεί στην Α2.

Exit mobile version