×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΣΑΚΕ: Έκανε «μεταγραφή» τον Κωστή Ζομπανάκη


    Στέφανος Σύριγγας

ΕΣΑΚΕ: Έκανε «μεταγραφή» τον Κωστή Ζομπανάκη


Ο Κωστής Ζομπανάκης, θα παραμείνει στο μπάσκετ καθώς έκανε «μεταγραφή» στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Ζομπανάκης μπορεί να αποφάσισε να φύγει από το Ρέθυμνο (ανακοίνωσε ότι σταματάει τη χρηματοδότηση της ομάδας με αποτέλεσμα ο σύλλογος να ετοιμάζεται να απόχωρήσει από την Basket League), αλλά από το άθλημα δεν θα φύγει.

Ο τέως ισχυρός άνδρας των Κρητικών θα παραμείνει στο άθλημα, καθώς πήρε «μεταγραφή» στον ΕΣΑΚΕ! Η Λίγκα ανακοίνωσε ότι ο Κωστής Ζομπανάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στην Ενωση των Σωματείων της Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρέθυμνο: Συνάντηση για την σωτηρία της ομάδας

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τον «καλωσόρισε» τονίζοντας ότι ο Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και οι δηλώσεις του Ευάγγελου Γαλατσόπουλου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings. «Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.


Τελευταία Νέα