STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ : Τέθηκε και πάλι θέμα διαιτησίας

Θέμα διαιτησίας τέθηκε για μια ακόμα φορά στη διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος

Basket League
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ανέβηκαν οι τόνοι στην διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Μ.Δευτέρα (22/4) καθώς τέθηκε για μια ακόμα φορά θέμα διαιτησίας! Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και το Sportime.gr θα ενημερώσει άμεσα όταν ολοκληρωθεί.

Η αλήθεια είναι ότι αναμενόταν να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ΚΑΕ που επιθυμούν αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος και το είχαν θέσει ξεκάθαρα σε προηγούμενο, αρκετά επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης.

Τότε, τόσο ο Αρης μέσω του Δημήτρη Γουλιέλμου, όσο και ο Προμηθέας με τον Βαγγέλη Λιόλιο είχαν εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τα όσα ισχύουν στην ΚΕΔ και την διαιτησία γενικότερα.

Βεβαίως απόλυτα εναρμονισμένος με αυτή τη λογική βρίσκεται ο Ολυμπιακός που άλλωστε δεν κρύβει ότι οι αλλαγές στην ΚΕΔ θα αποτελέσουν και το κλειδί σε ό,τι αφορά στις μελλοντικές του κινήσεις.

Την αντίθεσή τους είχαν εκφράσει, επίσης, τόσο η Κύμη όσο και η ΑΕΚ με το Ρέθυμνο που πάντως ήταν περισσότερο διαλλακτικοί και ζητούσαν απ’ όλες τις ομάδες να καταθέσουν προτάσεις.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία που αποτελεί και μεγάλο αγκάθι για τον πρόεδρο του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη θητεία του.

Υπάρχουν εκπρόσωποι ΚΑΕ που επιμένουν ως προς τις αλλαγές στο θέμα των διαιτητών και κυρίως υποστηρίζουν ότι η διαιτησία πρέπει να περάσει στα χέρια του ΕΣΑΚΕ.

Το Δ.Σ. συνεχίζεται

 

 

 

Exit mobile version