STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάντζαρης- Αθηναίου: Πιθανό σενάριο η… τράμπα!

Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό το σενάριο να… αλλάξουν φανέλες μεταξύ τους ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιάννης Αθηναίου. Και ο πρώτος να κάνει τη διαδρομή Πάτρα- Περιστέρι ενώ ο δεύτερος την αντίθετη! Από την Κυριακή (13/12) σας είχαμε αναφέρει ότι επίκειται να επιστρέψει ο Μάντζαρης στο Περιστέρι ενώ προχωρήσαμε και στο ρεπορτάζ ότι η...

Μάντζαρης-
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό το σενάριο να… αλλάξουν φανέλες μεταξύ τους ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιάννης Αθηναίου. Και ο πρώτος να κάνει τη διαδρομή Πάτρα- Περιστέρι ενώ ο δεύτερος την αντίθετη!

Από την Κυριακή (13/12) σας είχαμε αναφέρει ότι επίκειται να επιστρέψει ο Μάντζαρης στο Περιστέρι ενώ προχωρήσαμε και στο ρεπορτάζ ότι η έλευσή του θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γιάννη Αθηναίου. Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο Προμηθέας να προχωρήσει στην επίτευξη συνεργασίας με τον Αθηναίου. Προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάντζαρη!

Άλλωστε ο Αθηναίου είναι ένας αξιόπιστος παίκτης, με εμπειρία ενώ βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Μη ξεχνάμε ότι προ ημερών πρωταγωνίστησε στη νίκη της Εθνικής επί της Βουλγαρίας. Ενώ ήταν εκείνος που «καθάρισε» με 5/5 τρίποντα το Μεσολόγγι στον πρώτο αγώνα του Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια στο θέμα αυτό. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στις 26 Δεκεμβρίου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Πάτρα. Και είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Μάντζαρη και Αθηναίου να έχουν αλλάξει φανέλες. Άλλωστε και οι δύο το 17 φοράνε!!!

Exit mobile version