STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον «αέρα» η πρεμιέρα της Basket League

Σε λίγες ώρες αναμένεται να συνεδριάσουν, μέσω τηλεδιάσκεψης τα μέλη του ΕΣΑΚΕ καθώς η Basket League βρίσκεται στον… αέρα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Ιωνικό από την ΕΕΑ αλλά και την εκκρεμότητα με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όλα είναι πιθανά. Τι θα γίνει λοιπόν στην Basket League; Καλό το ερώτημα. Διότι...

Basket League
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε λίγες ώρες αναμένεται να συνεδριάσουν, μέσω τηλεδιάσκεψης τα μέλη του ΕΣΑΚΕ καθώς η Basket League βρίσκεται στον… αέρα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Ιωνικό από την ΕΕΑ αλλά και την εκκρεμότητα με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όλα είναι πιθανά.

Τι θα γίνει λοιπόν στην Basket League; Καλό το ερώτημα. Διότι αυτή τη στιγμή οι ομάδες είναι 11 ενώ δεν αποκλείεται να μείνουν 10. Το πρωί της Παρασκευής (16/10) η ΕΕΑ θα συνεδριάσει για το θέμα της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη. Θα συζητήσει για το αν θα συζητήσει την αίτηση ανάκλησης που θα καταθέσει ο Ιωνικός Νίκαιας. Κι απ’ εκεί και πέρα τα πάντα είναι πιθανά.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες ακόμα και… νέα κλήρωση είναι πιθανή (!) αφού πρώτα αναβληθεί η πρεμιέρα. Γι’ αυτά τα πράγματα θέλουν να συνεδριάσουν τα μέλη του ΕΣΑΚΕ καθώς θα συζητηθεί και πιθανή αλλαγή στο format (σε περίπτωση που μείνουν 10 οι ομάδες) με playoffs και playout όπως σας είχαμε αναφέρει παλαιότερα.

Κι αυτό διότι δεν είναι δυνατό να μειωθούν κι άλλο οι αγωνιστικές (σε περίπτωση 10 ομάδων θα γίνουν 18).

Πάντως αυτή τη στιγμή όλα βρίσκονται στον… αέρα κι αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια.

Exit mobile version