STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βasket League: Στην ουρά το ενδιαφέρον, με αύρα Ζήση η ΑΕΚ

Σημαντικές αναμετρήσεις με φόντο την παραμονή στην κατηγορία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League. Το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Basket League διεξάγεται το Σάββατο (18/1), μιας και υπάρχουν έξι άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου (17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν προσγειωθεί ο Νίκος Ζήσης...

Basket League
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σημαντικές αναμετρήσεις με φόντο την παραμονή στην κατηγορία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Basket League διεξάγεται το Σάββατο (18/1), μιας και υπάρχουν έξι άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου (17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν προσγειωθεί ο Νίκος Ζήσης στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Μπαντίρμα, για το BCL και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εντός συνόρων.

Από την άλλη, η ομάδα της Λήμνου προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση με τον Έλστον Χάουαρντ Τέρνερ τζούνιορ.

Παράλληλα, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ Άρη και Λάρισας, με τους Θεσσαλονικείς να προέρχονται από τη νίκη με τον Ηρακλή, θέλοντας να εκμεταλλευτούν ξανά την έδρα τους.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό με στόχο να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το Λάυριο κοντράρεται με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ταυτόχρονα, το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ηρακλή στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί το Περιστέρι στο «Σοφία Μπεφόν».

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:30    Ρέθυμνο – Ηρακλής (BL SHOW EΡT SPORTS, ERTPlay 4)

15:45    Αρης – Λάρισα (BL SHOW EΡT SPORTS, ERTPlay 1)

15:45    ΠΑΟΚ – Ιωνικός (BL SHOW EΡT SPORTS, ERTPlay 2)

15:45    Λαύριο – Κολοσσός (BL SHOW EΡT SPORTS, ERTPlay 3)

17:00    ΑΕΚ – Ηφαιστος (COSMOTE SPORT4)

17:45    Πανιώνιος – Περιστέρι (EΡT SPORTS)

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19:15    Προμηθέας – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ SPORTS)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version