BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Basketball Champions League: Κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (9/1) στην Πάτρα την Μπαϊροϊτ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το Basketball Champions League, θέλοντας να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά γνώρισε την ήττα στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια από Βίρτους Μπολόνια και Οστάνδη και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει μεγάλο...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (9/1) στην Πάτρα την Μπαϊροϊτ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το Basketball Champions League, θέλοντας να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά γνώρισε την ήττα στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια από Βίρτους Μπολόνια και Οστάνδη και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας. Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ 6-3 και με νίκη μπορούν να βρεθούν στην 2η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Σε αυτό «βοήθησε» η νίκη της Μπεσίκτας στην Γαλλία επί της Στρασμπούρ, που πάντως έβαλε τους Τούρκους στο κόλπο της πρόκρισης.

Από την άλλη, η Μπαϊροϊτ βρίσκεται στο 4-5 και έχει φύγει νικήτρια από τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με Μπεσίκτας και Ολίμπια Λ. και αποτελεί έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.

Exit mobile version