BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Στο Basketball Champions League η Φορτιτούντο Μπολόνια

Η ιστορική Φορτιτούντο Μπολόνια επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League.  Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο σύλλογος της Μπολόνια θα επιστρέψει στις διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, αφού θα λάβει μέρος στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν. «Είμαστε περήφανοι για την επιστροφή μας στην...

Φορτιτούντο Μπολόνια
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ιστορική Φορτιτούντο Μπολόνια επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League. 

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο σύλλογος της Μπολόνια θα επιστρέψει στις διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, αφού θα λάβει μέρος στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν.

«Είμαστε περήφανοι για την επιστροφή μας στην Ευρώπη, μετά από δώδεκα χρόνια. Ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς και τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλουμε να πετύχουμε όμορφα πράγματα μαζί», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κριστιάν Παβάνι.

Exit mobile version