Οριστικό: Ο Χολαργός... μετακομίζει στη Ρόδο!

Ο Χολαργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και δίνει το ΑΦΜ και τη θέση του στην Basket League στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Χολαργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και δίνει το ΑΦΜ και τη θέση του στην Basket League στον Κολοσσό Ρόδου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Χολαργός ανέβηκε η ανακοίνωση:

«Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να αποτραπούν τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις ενημερώνουμε τον κόσμο ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 της ΚΑΕ Χολαργός δημοσιοποιήθηκαν εκ παραδρομής και με ευθύνη της εταιρείας στην ιστοσελίδα της VIVA. Διότι, ο Χολαργός μετακομίζει στην Ρόδο και συμπράττει με την ομάδα του Κολοσσού».

Από τις 24 Ιουνίου είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Χολαργός είχε συναντήσεις με ομάδες που ήθελαν να καλύψουν τη θέση του. Αυτές ήταν ο Κολοσσός, το Λαύριο και ο Ερμής Αγιάς.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η ομάδα από τη Ρόδο είχε το προβάδισμα. Κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Θυμίζουμε οτι ο Κολοσσός και το Λαύριο ήταν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν (στο τέλος της κανονικής περιόδου) από την Basket League στην Α2.

Αυτή είναι η παλιότερη ανακοίνωση της ομάδας του Χολαργού, στην οποία εξηγούσε την κατάσταση:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τις επαφές με τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να πάρουν την θέση της στην Betshop Basket League.

Την Δευτέρα (1 Ιουλίου) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα παραχωρήσει την θέση της».