ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελλάδα – Ουκρανία – Έπος στο Twitter: «Σε λίγο οι Ουκρανοί θα φέρουν και τον Ζελενσκι να κάνει φάουλ στον Γιάννη»!

«Τρέλα» στο Twitter με τη μεγάλη ανατροπή και νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Ουκρανίας - Τα σχόλια για Γιάννη, Ιωάννου και... Ζελένσκι πήραν «φωτιά»!

Ελλάδα - Ουκρανία: «Τρέλα» στο Twitter με τη μεγάλη ανατροπή της Εθνικής ομάδας - Τα σχόλια για Γιάννη, Ιωάννου και... Ζελένσκι πήραν «φωτιά»!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ελλάδα – Ουκρανία: Με ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο (επιμέρους σκορ 60-33) η Εθνική Ελλάδας διέλυσε την Ουκρανία με 99-79, για να κάνει το 4Χ4 και να «κλειδώσει» τη 1η θέση στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022.

Όπως ήταν φυσικό στο Twitter επικράτησε «φρενίτιδα» με την ανατροπή της «γαλανόλευκης» το οποίο αποθέωσε τους Έλληνες παίκτες. Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που με έκανε προσωπικό ρεκόρ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σημειώνοντας 41 πόντους.

Βεβαίως οι Έλληνες χρήστες τα έβαλαν με τη ανοχή των διαιτητών στο αντιαθλητικό παιχνίδι των Ουκρανών, επικαλούμενοι μέχρι και τον… πρόεδρο Ζελένσκι! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι κάποιοι επικαλέστηκαν ακόμη και τη.. χατιρικής νίκη της Ουκρανίας στη Eurovision λόγω του πολέμου.

Επίσης για μία ακόμη φορά υπήρχαν σχόλια και για τον σπίκερ Βαγγέλη Ιωάννου που έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ με τις ατάκες του.

Ελλάδα – Ουκρανία: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Exit mobile version