ΕΛΛΑΔΑ

Διαγόρας: «Στο Αιγάλεω θα γίνει ο ημιτελικός»

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ξεκαθάρισε ότι ο ημιτελικό του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της ομάδας στο Αιγάλεω. Όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο δηλαδή. Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ότι ο ημιτελικός θα γινόταν στο ΟΑΚΑ, μετά από επιθυμία και της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει. Μάλιστα...

Διαγόρας Δρυοπιδέων
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ξεκαθάρισε ότι ο ημιτελικό του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της ομάδας στο Αιγάλεω. Όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο δηλαδή.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ότι ο ημιτελικός θα γινόταν στο ΟΑΚΑ, μετά από επιθυμία και της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει. Μάλιστα ο Διαγόρας ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του Διαγόρα και της ΑΕΚ (12 Φεβρουαρίου, 20:00), θα διεξαχθεί στο «Σταύρος Βενέτης» και όχι στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Διαγόρα θα ανακοινώσει οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία αλλαγής έδρας εκπνέει σήμερα (30/1).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version