ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΚ: Νέα αλλαγή στο Κύπελλο, χωρίς Final 4 τελικά

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές και επέστρεψε στην αρχική του μορφή κάτι που σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί Final 4, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.  Η ΕΟΚ πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή Final 4 , κάτι το οποίο τελικά δεν πρόκειται να γίνει αφού σήμερα (18/1) έγινε γνωστό ότι το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει στην αρχική...

ΕΟΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές και επέστρεψε στην αρχική του μορφή κάτι που σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί Final 4, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. 

Η ΕΟΚ πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή Final 4 , κάτι το οποίο τελικά δεν πρόκειται να γίνει αφού σήμερα (18/1) έγινε γνωστό ότι το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει στην αρχική του μορφή.

Η ανακοίνωση από τον Ομοσπονδία μπάσκετ αναφέρει: «H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

15.00 Λαύριο-ΑΕΚ
18.00 Ηρακλής-ΠΑΟΚ
15.00 Κολοσσός Ρ.-Προμηθέας Π.
20.00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Exit mobile version