ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΚ: Πρόταση για Final 4 στο κλειστό του Περιστερίου

Η ΕΟΚ κατέθεσε εγγράφως πρόταση στις ομάδες που συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί Final 4 και όχι Final 8. Η ΕΟΚ λοιπόν προτείνει να γίνουν κανονικά στις έδρες που προέκυψαν μέσω της κλήρωσης οι προημιτελικοί της διοργάνωσης και να διεξαχθούν όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου. Οι τέσσερις νικήτριες κατόπιν θα λάβουν...

Α2- Basket League ΕΟΚ- ΕΣΑΚΕ Απόλλων Πάτρας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΕΟΚ κατέθεσε εγγράφως πρόταση στις ομάδες που συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί Final 4 και όχι Final 8.

Η ΕΟΚ λοιπόν προτείνει να γίνουν κανονικά στις έδρες που προέκυψαν μέσω της κλήρωσης οι προημιτελικοί της διοργάνωσης και να διεξαχθούν όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου.

Οι τέσσερις νικήτριες κατόπιν θα λάβουν μέρος σε Final 4 που θα διεξαχθεί 12 και 14 Φεβρουαρίου, δηλαδή Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα.

Το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου έχει προταθεί ως έδρα Μάλιστα προτείνεται ως έδρα. Στο ίδιο κλειστό τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει και το Super Cup.

Μένει να φανεί αν οι ομάδες θα είναι σύμφωνες ή αν θα προταθεί κάποια άλλη έδρα. Υπενθυμίζουμε τα ζευγάρια των προημιτελικών, που επρόκειτο να αγωνιστούν το Νοέμβριο αλλά υπήρξαν αναβολές:

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πατρών

Λαύριο – ΑΕΚ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Exit mobile version