ΕΛΛΑΔΑ

Ιωνικός- Κολοσσός: Για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου

Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του Χαϊδαρίου «Χρήστος Αγγουράκης» στις 17:00 με φόντο την πρόκριση στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ιωνικός Νικαίας και Κολοσσός Ρόδου προσπέρασαν τα εμπόδια του Άρη και του Ολυμπιακού αντίστοιχα και τώρα καλούνται να τα δώσουν όλα για μια θέση στην οκτάδα του θεσμού του Κυπέλου....

Ιωνικός Νικαίας- ΕΕΑ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του Χαϊδαρίου «Χρήστος Αγγουράκης» στις 17:00 με φόντο την πρόκριση στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ιωνικός Νικαίας και Κολοσσός Ρόδου προσπέρασαν τα εμπόδια του Άρη και του Ολυμπιακού αντίστοιχα και τώρα καλούνται να τα δώσουν όλα για μια θέση στην οκτάδα του θεσμού του Κυπέλου.

Μάλιστα όποιος προκριθεί θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, βέβαια ο αντίπαλος είναι αρκετό δυνατός. Κι αυτό γιατί όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να προκριθεί στις 11 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Τέλος ο αγώνας  για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το sportshero.gr.

Exit mobile version