ΕΛΛΑΔΑ

Κύπελλο: Αλλαγή ώρας στον αγώνα Λαύριο- ΑΕΚ

Η αναμέτρηση του Λαυρίου με την ΑΕΚ μετατέθηκε για τις 20:00 από τις 17:00 της Τετάρτης (10/2) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3

ΑΕΚ
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για τηλεοπτικούς λόγους η αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ την Τετάρτη (10/2) άλλαξε ώρα. Και από τις 17:00 μετατέθηκε στις 20:00.

Και βέβαια η αναμέτρηση του Λαυρίου με την ΑΕΚ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 όπως και ο άλλος προημιτελικός που θα αρχίσει νωρίτερα την Τετάρτη (10/2) και συγκεκριμένα στις 17:00. Αντίπαλοι θα είναι ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά για τις 20:00 είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι ενώ οι άλλοι δύο αγώνες ήταν για τις 17:00. Η αναβολή του αγώνα αυτού, ομως, οδήγησε την ΕΡΤ στην απόφαση να απλώσει το πρόγραμμά της και να μεταδώσει και τους δύο αγώνες από την ΕΡΤ3. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο ημιτελικός όπου δε μετέχουν Παναθηναϊκός/Περιστέρι/Λαύριο ή ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12/2 στις 20:00. Θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3 και θα γίνει σίγουρα στην Θεσσαλονίκη. Γηπεδούχος θα είναι ο Ηρακλής ή ο ΠΑΟΚ. Και θα αναμετρηθεί με το νικητή της αναμέτρησης του Κολοσσού με τον Προμηθέα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι, για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 10/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Και ώρα 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου».

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (9/2- 20:00-ΕΡΤ3) διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου. Αντίπαλοι θα είναι ο Κολοσσός και ο Προμηθέας Πάτρας στη Ρόδο.

Exit mobile version