ΕΛΛΑΔΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Επ’ αόριστον αναβολή στο Λαύριο- ΑΕΚ

Η ΕΟΚ ανακοίνωση ότι ο αγώνας του Λαυρίου με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Νοεμβρίου αναβλήθηκε επ’ αόριστον.  Το Sportime από τη Δευτέρα (26/10) σας έχει ενημερώσει για τη σκέψη της ΕΟΚ για lockdown στις Εθνικές Κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδας είναι διοργάνωση της ΕΟΚ. Στις 7-8 Νοεμβρίου...

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή μιας εβδομάδας στο ΠΑΟΚ- Πανιώνιος
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΕΟΚ ανακοίνωση ότι ο αγώνας του Λαυρίου με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Νοεμβρίου αναβλήθηκε επ’ αόριστον. 

Το Sportime από τη Δευτέρα (26/10) σας έχει ενημερώσει για τη σκέψη της ΕΟΚ για lockdown στις Εθνικές Κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδας είναι διοργάνωση της ΕΟΚ.

Στις 7-8 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις να μετατεθούν σε άλλες ημερομηνίες οι αναμετρήσεις, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες.

Το Λαύριο είναι μια από αυτές και έχει «χτυπηθεί» από το νέο ιό βαθύτατα με 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μάλιστα η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι, λόγω των κρουσμάτων.

 

Exit mobile version