×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κωστής Ζομπανάκης: Δίπλα στον ΑΟΚ Χανιά


Βαγγέλης Λάσκαρης

Κωστής Ζομπανάκης: Δίπλα στον ΑΟΚ Χανιά


Γεγονός θεωρείται πλέον πως ο Κωστής Ζομπανάκης στηρίζει την ομάδα του ΑΟΚ Χανιών. Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ρέθυμνο Cretan Kings, παρά τις φήμες για αποχώρηση από τον χώρο του μπάσκετ, βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια των νεοφώτιστων στη Β’ Εθνική, κάτι που μαρτυρά η παρουσία του στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στο ΟΦΗ στον Κλαδισό.

Ο ισχυρός Χανιώτης επιχειρηματίας, Κωστής Ζομπανάκης, παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάκη (ιδιοκτήτης της αλυσίδας Super Marker SYN.KA) που επίσης στηρίζει με πράξεις την φιλόδοξη προσπάθεια της ομάδας του γειτονικού νομού. Ο «Ζόμπα» έζησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αναμέτρηση στον Κλαδισό και στο φινάλε κατέβηκε στο παρκέ, χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες της ομάδας και τους έδωσε συγχαρητήρια για την 1η και ιστορική νίκη τους.

Προπονητής του ΑΟΚ Χανίων είναι ο Ανδρέας Κεσαπίδης που πέρυσι και για λίγους μήνες ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία ενός πρότυπου προγράμματος Υποδομών ανάμεσα σε Ρέθυμνο Cretan Kings και ΑΟΚ Χανιά. Ο Κωστής Ζομπανάκης εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό προπονητή και ουσιαστικά του έδωσε… το χρίσμα για να αναλάβει και την ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανίων.

Κακά τα ψέματα, ήταν κοινό μυστικό η ενασχόληση του Κωστή Ζομπανάκη με τον ΑΟΚ Χανιά και η παρουσία του στον Κλαδισό έριξε άπλετο φως… στο μυστήριο. Από την άλλη, αποδεικνύεται πως ο λόγος αποχώρησής του από το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν ήταν μόνο οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες λόγω κορονοϊού και το «μπάχαλο» που επικρατεί στην Basket League.

Πηγή: Sportsmagazine.gr

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras