Πρώην καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων βρέθηκαν στο κλειστό του Ηρακλείου

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, στο κλειστό «ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» του Δήμου Ηρακλείου. Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπου παλιοί μπασκετμπολίστες, αλλά και άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού, έδωσαν το παρόν.

Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός Διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής κος Απόστολος Κόντος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής  Γιάννης Σγουρός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Νίκος Έξαρχος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό της Διευθυντή, Θεμιστοκλή Καρβουντζή, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο των διοργανωτών εις μνήμην του αείμνηστου, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στο ματς έδωσε και ο επικεφαλής προπονητών της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του αγώνα.Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία στην εκδήλωσή του Ιδρύματος: Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά.